Izazov

U današnje vreme skoro svaki biznis postaje digitalni biznis. Ali iza svih tih tehnologija stoje ljudi. HR menadžeri, IT profesionalci, marketing menadžeri, direktori, grafički dizajneri, finansijski menadžeri, agenti prodaje i radnici u administraciji – svi oni imaju specifična znanja i opise posla, i na svoj način doprinose celoj organizaciji.

Veliki izazov sa kojim se mnoge organizacije danas suočavaju je kako izmeriti vrednost ljudskog kapitala kojim raspolažu i kako poboljšati poslovne rezultate koristeći njihove potencijale. HR menadžeri se nalaze pred izazovom kako pronaći, izgraditi i zadržati najbolje kadrove. Takođe, zanima ih i kako da na pravi način upotrebe i analiziraju podatke o kadrovskim potencijalima i iz toga izvuku neke zaključke. I na kraju, zanima ih kako da organizacija predvidi promene koje dolaze i pripremi se za njih.

Odgovor: Rešenje za upravljanje ljudskim resursima kompanije Oracle.

Naš pristup

Naši stručnjaci vam mogu pomoći u planiranju, puštanju u rad i održavanju vašeg rešenja baziranog na Oracle Human Capital Management platformi. Mi detaljno poznajemo Oracle HCM rešenje i konstantno radimo na dodatnoj edukaciji o njegovim mogućnostima. Naš Oracle HCM tim čine IT konsultanti, softverski inženjeri i HR profesionalci koji imaju iskustva u svim aspektima upravljanja ljudskim kapitalom.

Pre nego što bilo šta započnemo, kreiramo plan i putanju implementacije. Niko ne poznaje vašu organizaciju bolje od vas, tako da radimo zajedno na tome da razumemo vaše potrebe, ciljeve i organizacionu strukturu vaše kompanije kako bismo napravili plan koji nam omogućuje da idemo dalje. Zajedno odgovaramo i na važna pitanja: šta hoćete da postignete uvođenje Oracle HCM rešenja, koje procese je potrebno optimizovati, i kako možete koristiti podatke iz ovog rešenja da biste unapredili vaše poslovanje.

Naša ponuda

Oracle HCM Talent Management rešenje dolazi u dve verzije, koje su prilagođene veličini kompanije:

 • Enterprise Edition, za kompanije sa preko 1000 zaposlenih
 • Business Edition, za kompanije sa manje od 1000 zaposlenih

Oracle HCM ima tri modula koji se mogu koristiti zasebno, ili kao delovi integrisanog rešenja za sveobuhvatno upravljanje talentima:

 • Modul za proces regrutovanja i uvođenja na poziciju
 • Modul za procenu rezultata, koji sadrži funkcije za postavljanje ličnih ciljeva, ocene postignutih rezultata, i planiranje razvoja i nasleđivanja
 • Modul za e-Learning

Integracija sa drugim HR sistemima je moguća zahvaljujući specijalizovanim Oracle HCM alatima.

Oracle Human Capital Management rešenje uključuje i:

 • Taleo Applicant Tracking System (ATS), vodeći proizvod za praćenje prijava za pozicije
 • Mogućnost upravljanja ličnim ciljevima i postignućima, upravljanja karijerom, kao i planiranja razvojem i nasleđivanjem pozicija
 • Sveobuhvatno rešenje za upravljanje talentima
 • Konektore za povezivanje sa svim najvažnijim ERP rešenjima
ZAŠTOCOMTRADE
 • Detaljno poznajemo Oracle HCM rešenje i uspešno smo ga implementirali u sopstvenoj organizaciji
 • Naš multidisciplinarni HCM tim uključuje HR stručnjake, sertifikovane konsultante za Oracle HCM i iskusne menadžere projekata koji će ispratiti projekat implementacije od početka do kraja
 • Imamo funkcionalna znanja HR procesa i razumemo izazove koji se postavljaju pred moderne kompanije
 • Comtrade Group
stevan-dusic

Stevan Djusic

Oracle HCM Project Manager, Harmonix Solution Presales Consultant

stevan.djusic@comtrade.com
+381 34 200 126

divna-simeunovic

Divna Simeunovic

Oracle HCM Functional Consultant

majda-nikolic

Majda Nikolic

Oracle HCM Techno Functional Consultant

majda.nikolic@comtrade.com
+381 11 2015 600