Upoznajte
našeg eksperta

Idealan spoj za vrhunske rezultate –
iskustvo, tehnološka ekspertiza i vodeći IT sertifikati

Vladimir Ljubibratić Deputy Delivery Director

Kontaktirajte

Kratak prikaz

Senior CRM stručnjak i projekt menadžer sa 15+ godina iskustva u vođenju timova i korišćenju tehnologije za unapređenje poslovanja klijenata.

Zahvaljujući višegegodišnjem iskustvu u implementaciji i prilagođavanju (customization) Microsoft Dynamics CRM i Microsoft Office alata za produktivnost, kao i 10 godina iskustva u domenu analize poslovnih procesa, prikupljanja zahteva, dizajnu i implementaciji softvera, Vladimir razume specifične potrebe klijenata i u skladu sa time može da preporuči najadekvatnija IT rešenja.

U toku karijere, vodio je preko 30 projekata, a takođe je održao i mnogobrojne treninge i prezentacije vezane za širok spektar IT tema, uključujući aplikaciju softvera, timski rad i upravljanje projektima.

Vladimir je u Comtrade-u od 2013. godine na poziciji Deputy Delivery direktora, u okviru koje vodi Dynamics Business Solutions tim i ima značajnu ulogu u pozicioniranju kompanije kao vodećeg provajdera Microsoft Dynamics cloud aplikacija. Takođe je zadužen za izgradnju novih profesionalnih kapaciteta unutar Comtrade-a: solution arhitektura, poslovna analiza i upravljanje projektima.

Specijalizacija:

CRM

Cloud aplikacije i alati za povećanje produktivnosti

Sertifikati:

Microsoft Specialist (Dynamics CRM 2016 Customization and Configuration)

Microsoft Certified Technology Specialist (Dynamics CRM 2011 Application)

Microsoft Certified Professional