Digitalna transformacija banaka: Comtrade predstavio ePero rešenje za svojeručni elektronski potpis

Digitalizacija je daleko više od implementacije novog softvera, a smanjenje troškova je samo jedna u nizu prednosti koje donosi bankama. Na koji način kompanije mogu da iskoriste nove tehnologije da transformišu korisničko iskustvo i unaprede poslovanje?

Comtrade System Integration je 10. maja zajedno sa partnerima, Wacom Europe GmbH i SETCEE d.o.o, u restoranu “Dijagonala“ organizovao prezentacije na temu digitalizacije bankarstva.

Cilj događaja je bilo predstavljanje rešenja za digitalno upravljanje transakcijama, ePero. Kroz stručne prezentacije, učesnici su saznali kako ePero pomaže kompanijama da povećaju kvalitet usluga, smanje troškove i  steknu konkurentsku prednosti na tržištu.

Događaju je prisustvovao veliki broj predstavnika firmi iz finansijskog sektora, koji su se informisali o aktuelnim trendovima i pravcu razvoja digitalne transformacije u bankarskoj industriji.

Digitalizacija bankarstva je zajednički projekat kompanije Wacom Europe GmbH i SETCEE d.o.o. koji ima za cilj da edukuje banke o važnosti digitalizacije, predstavi im najnovije trendove i pruži praktične savete na putu ka digitalnoj transformaciji.

Wacom GmbH je globalna kompanija sa sedištem u Japanu, koja je lider na tržištu rešenja za unos olovkom i snimanje svojeručnih potpisa. SETCCE d.o.o.nudi poslovna rešenja i usluge za upravljanje digitalnim transakcijama.

Kao partner, kompanija Comtrade System Integration implementira i prodaje rešenje ePero krajnjim korisnicima.