IZAZOV

Moderno poslovanje se zasniva na produktivnosti. Ako vaši zaposleni ne mogu da pristupe radnim dokumentima van kancelarije ili troše previše vremena na organizaciju i sinhronizaciju fajlova, rizikujete zastoj u radu, manjak fokusa na osnovnu delatnost vašeg biznisa i gubitak konkurentske prednosti.

Male firme su do skoro morale da prave izbor – ili se upustiti u zahtevne finansijske investicije ili poslovati bez adekvatnih alata za rast produktivnosti.

Sa razvojem cloud tehnologije, više nista prinuđeni na velika početna ulaganja kako biste povećali efikasnost svog biznisa. Uz servise kao što je Office 365, možete brzo i lako da poboljšate radnu produktivnost uz dobro poznate aplikacije u cloud-u (Word, Excel, Outlook, Skype itd), nove funkcionalnosti kao što su OneDrive i Exchange Online i fleksibilno mesečno plaćanje.

NAŠ PRISTUP

Comtrade System Integration Office 365 eksperti vas vode kroz sve faze migracije na cloud radno okruženje.

Uz stručnu IT podršku, vaš prelazak na Office 365 biće jednostavan i brz proces bez prekida u radu (downtime). Naši timovi vam stoje na raspolaganju za rešavanje svih nedoumica oko implementacije, korišćenja ili adaptacije Office 365 sa vašim postojećim radnim okruženjem.

Vodeći se bogatim iskustvom u integraciji Microsoft tehnologija, postaraćemo se da na najbolji mogući način iskoristite prednosti Office 365 usluga za poboljšanje ključnih poslovnih procesa.

NAJBOLJI OFFICE DO SADA I MNOGO VIŠE

OFFICE DESKTOP APLIKACIJE

OFFICE ZA MOBILNE UREĐAJE

OFFICE ONLINE

EMAIL VISOKE POSLOVNE KLASE

Exchange Online

SKLADIŠTENJE I DELJENJE DOKUMENATA NA WEB-U

OneDrive for Business SharePoint Online

HD VIDEO CONFERENCIJE

Skype for Business

PRIVATNA DRUŠTVENA MREŽA

Yammer

TECHNIČKA PODRŠKA 24X7X365
GARANTOVANI KVALITET USLUGE

Financially-Backed SLA

office 365 paketi

Svaka firma ima različite poslovne potrebe, a Microsoft Office 365 vam omogućava da odaberete Office 365 paket koji najbolje odgovara potrebama vaše kompanije, bilo da su u pitanju Office desktop aplikacije (Office 365 Business) ili cloud alati za produktivnost i komunikaciju u velikim kompanijama (Office 365 E5.).

OFFICE 365
BUSINESS PAKETI

Business ponuda

OFFICE 365
ENTERPRISE PAKETI

Enterprise ponuda

NAŠA PONUDA

  • Kreiranje tenanta
  • Custom domen
  • Telefonska podrška
  • AD sinhronizacija DirSync
  • ADFS povezivanje
  • Mejl migracija

PRIMENA U PRAKSI

Office 365
webinar

Želite da saznate više o Office 365? Otkrijte kako vaša kompanija može da koristi ove napredne poslovne alate da unapredi produktivnost, komunikaciju i efikasnost svakodnevnih radnih procesa.

Šta je Office 365 i po čemu čemu se razlikuje od tradicionalnog Microsoft Office paketa?

Office 365 paketi se odnose na planove pretplate koji obuhvataju Office aplikacije (Word, Excel, PowerPoint...) isporučene preko cloud-a. Ove aplikacije mogu da se instaliraju na 15 različith uređaja (5 računara / 5 tableta / 5 telefona). Osim toga, Office 365 donosi i nove funkcionalnosti kao što su OneDrive, SharePoint, Skype for Business.

Office 365 planovi podrazumevaju i online korišćenje aplikacija, sa bilo kog uređaja i bilo koje lokacije, a uključuju i uvek dostupnu, aktuelnu verziju softvera.

Svi Office 365 planovi plaćaju se kao paketi na mesečnom ili godišnjem nivou.

Tradicionalni Microsoft Office paketi su dostupni u okviru jednokratne kupovine i obuhvataju programe kao što su Word, Excel i PowerPoint, koje je moguće instalirati na jednom PC-ju ili Mac-u. Programi se ne ažuriraju automatski. Da biste dobili najnoviju verziju, morate da obnovite licencu.

Koje servise podrazumeva Office 365?

Office 365 uključuje dobro poznate Office aplikacije kao što su Word, Excel, PowerPoint, Office 365,a pruža i servise: Exchange Online - poslovni mejl servis koji raspolaže naprednim opcijama za organizaciju e-mail sadržaja, SharePoint Online - platformu za upravljanje dokumentacijom i poslovnim procesima, Skype for Business - alat za audio i video komunikaciju, OneDrive – aplikaciju za skladištenje podataka u cloud-u i deljenje fajlova, kao i Office Pro Plus i Office Online - standardne Office aplikacije.

Šta je cloud?

Cloud je skup računarskih servisa na web-u koji se hostuju izvan organizacije. Kada koristite ove usluge, IT infrastruktura se nalazi van vaše lokacije (ne na vašem lokalnom serveru) i njeno održavanje je outsorsovano cloud provajderu. Na primer, uz Office 365, skladište informacija i aplikacije nalaze se na Microsoft-ovim serverima i njima se upravlja daljinski. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite se nalaze “oblaku“ – od e-pošte zasnovane na web-u, preko mobilnog bankarstva do onlajn skladištenja fotografija. Ovoj infrastrukturi možete da pristupite sa gotovo bilo koje locacije preko PC-ja, tableta, telefona ili drugog uređaja sa internet vezom.

Da li je sigurno čuvati podatke na cloud-u?

Microsoft brine o vašoj sigurnosti, i Office 365 je usklađen sa svim svetskim standardima o zaštiti podataka.

Koja je prednost korišćenja Office 365 u odnosu na Open Office koji je besplatan?

Veći broj funkcionalnosti samih aplikacija, mogućnost rada bilo kad i bilo gde, rad više osoba na jednom dokumentu, kao i svi servisi koje nudi Office 365.

Da li će Office 365 biti identičan na PC računaru, Mac-u, i mobilnom telefonu?

Ne. Office aplikacije su prilagođene za najbolji rad na svakoj platformi i uređaju. Office aplikacije dostupne za Mac korisnike i verzije mogu da se razlikuju od onih dostupnih za PC korisnike.

Da li zadržavam kontrolu nad mojim dokumentima sa Office 365 pretplatom?

Da. Dokumenti koje ste kreirali vam u potpunosti pripadaju. Možete da izaberete da ih čuvate na mreži (online) na OneDrive-u, ili lokalno na vašem PC-ju ili Mac-u.

Da li je za korišćenje Office 365 neophodan pristup internetu?

Pristup internetu neophodan je za instalaciju i aktivaciju svih Office 365 planova, kao i za upravljanje nalogom pretplate. Veza sa internetom neophodna je i za pristup Office 365 uslugama u cloud-u koje služe za poboljšanje produktivnosti, (e-poštu, video konferencije, upravljanje IT infrastrukturom itd.).

Ne morate da budete povezani da internet da biste koristili aplikacije instalirane na vašem desktop računaru. Jedna od prednosti Office aplikacija za desktop računare je što možete da radite van mreže,a izmene će automatski sinhronizovati prilikom sledećeg priključenja na internet. Na taj način ne brinete o ažuriranosti dokumenata.

Da li mogu kao administrator licence da odlučujem ko će da pristupa kojim podacima u okviru firme?

Da, postoje nivoi pristupa kojima se reguliše ko može da vidi ili edituje određena dokumenta.

Ako mi se pokvari računar na kome mi je licenca, da li mogu da pristupim istoj sa bilo kog drugog računara?

Da, potrebno je samo da se ulogujete sa svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Ako mi se pokvari računar ili izgubim telefon, da li mogu da odjavim uređaj sa licence?

Da, u tim slučajevima možete da odjavite uređaj sa licence.

Da li firma od 5 zaposlenih može da se služi samo jednom licencom, na ime firme?

Tehnički da, ali takav način korišćenja ne bi bio legalan. Office 365 licence je izdaju i plaćaju po korisniku, koji može da ih koristi na do 15 uređaja.

Koji operativni sistem moram da imam da bih mogao/la da koristim Office 365?

Windows 7,8, 8.1, 10.

Ako odlučim da prestanem sa korišćenjem Office-a 365, šta će biti sa mojim podacima?

Vaši podaci će biti dostupni u narednih 90 dana dok ih ne prebacite na drugu lokaciju.

Office 365 – Koliko su bezbedne informacije koje se nalaze u e- mailu i attachment-u?

Office 365 koristi najnovije alate za odbranu od virusa i spam-a sa Forefront® Online Protection for Exchange, servisom koji obrađuje preko 150 miliona poruka koje stižu do 8.5 miliona korisnika širom sveta svakodnevno i trenutno adresira nove viruse i spam pretnje čim se one pojave. Microsoft unapređuje zaštitu vaših podataka tako što ih hostuje na geografski-distribuiranim data centrima, uz kontinuiran backup podataka i napredne DR (disaster recovery) mogućnostima.

Office 365 – Šta je OneDrive?

OneDrive je Office 365 cloud skladište i aplikacija za deljenje fajlova.

OneDrive je dostupan preko Outlook-a na internetu (Office 365 browser-based client) ili OneDrive for Business desktop client. On omogućava korisnicima da upload-uju fajlove na cloud, a koje zatim mogu da dele sa kontaktima ili da ih čuvaju privatno. Korisnici takođe imaju mogućnost da odrede ko može da pristupi dokumentu i unosi izmene, a ta prava se u svakom trenutku mogu ukinuti.

Limiti

Prostor za skladišenje: 1 TB.

Veličina fajla za upload: 10 GB

Veličina fajla za download: 2 GB

Koja je razlika između mesečnog plaćanja, godišnjeg plaćanja i plaćanja godišnje obaveze?

Da bismo klijentima obezbedili najveću fleksibilnost, dostupne su različite opcije plaćanja.

Plaćanje mesečne obaveze: Plaćate pretplatu svakog meseca i možete da je otkažete u svakom trenutku.

Office 365 Business, Business Essentials i Business Premium planovi dostupni su po principu mesečnog i godišnjeg plaćanja.

Plaćanje godišnje obaveze: Obavezujete se na jednogodišnju pretplatu, a možete da izmirijete obaveze od meseca do meseca ili da platite unapred za čitavu godinu Za korišćenje ove opcije plaćanja dobijate popust.

Office 365 Enterprise planovi (uključujući samostalne Enterprise planove kao što je Exchange Online) i Office 365 ProPlus dostupni su po principu godišnje obaveze.

Da li Office 365 može da se integriše sa Microsoft Dynamics 365 (CRM) aplikacijom?

Da, Microsoft Dynamics 365 (CRM) uz Office 365 unapređuje produktivnost vašeg tima i komunikaciju sa klijentima.

ZAŠTOCOMTRADE
  • Microsoft partner već više od 15 godina
  • Prvi Microsoft Gold Cloud Partner u regionu
  • Sertifikovani stručnjaci za Azure tehnologije
  • Iskustvo u implementaciji i prilagođavanju širokog spektra Microsoftovih tehnologija
oliver-nikolic

Oliver Nikolić

Services Consultant

oliver.nikolic@comtrade.com
+381 11 2015 611

jovan-milosavljevic-2

Jovan Milosavljević

System Architect

dimitrije-stosic

Dimitrije Stošić

Business Development Manager

X