Analiza, projektovanje i dizajn poslovnih sistema

Radeći analizu i projektovanje poslovnih sistema za neke od najvećih kompanija u regionu stekli smo bogato iskustvo u ovoj oblasti.

IZAZOV

NNije posebno teško sačuvati vaš dom od upada. Imate jednu, možda dvije brave koje treba da zaključate, i vaš dom je siguran. Ali kod kompanija je to mnogo komplikovanije. Svaki korisnik, računar i mobilni uređaj predstavljaju potencijalno mjesto upada, „mala vrata“ kroz koja se mogu provući neželjena pošta, virusi i druge štetne aplikacije koje mogu napraviti veliku štetu. Održavanje sigurnosti korisnika i podataka je jedan od najvećih IT infrastrukturnih izazova sa kojima se danas kompanije suočavaju.

JASNA IT STRATEGIJA

Naši eksperti preuzimaju ulogu savjetnika i rade zajedno sa vama na stvaranju jasne IT strategije za budućnost. Oni će se potruditi da prodru u suštinu vašeg poslovanja, razumiju vaše poslovne procese i vašu IT infrastrukturu, kako bi došli do dobitne kombinacije i pravog rješenja za vaš biznis.

KOMBINACIJA TRADICIONALNIH I AGILNIH METODA

Imamo sertifikovane IT profesionalce sa iskustvom u primjeni i tradicionalnih i agilnih metoda za upravljanje projektima. Zavisno od vaših potreba, naši timovi vam mogu pomoći da savladate složene softverske projekte, kombinujući najbolje iz oba pristupa.

ISPORUČUJEMO RJEŠENJA, NE SAMO SPECIFIKACIJU ZAHTJEVA

Naši biznis analitičari gledaju širu sliku i mogu da prenesu vaše poslovne potrebe timovima za implementaciju. Radeći sa vašim timovima, naši menadžeri projekata i biznis analitičari pomoći će vam da saradnja sa outsourcing partnerima protiče glatko i bude uspješna.

NAŠA PONUDA

  • Strateško IT planiranje
  • Upravljanje IT projektima
  • Analiza i projektovanje poslovnih sistema
  • Upravljanje poslovnim procesima
  • Obuke za upravljanje projektima, analizu i projektovanje

ZAŠTO COMTRADE

Sertifikati i stručnost u oblasti arhitekture informacionih sistema

Odlično poznavanje potreba u različitim industrijama (zdravstvo, poreska administracija, telekomunikacije, javni registri, kadrovske službe) i različitih administrativnih procedura, sistema za upravljanje dokumentacijom i tokovima predmeta.

Više od 20 godina iskustva u isporuci IT konsultantskih usluga.

DIVNA SIMEUNOVIĆ
Oracle HCM Functional Consultant
divna.simeunovic@comtrade.com
+381 11 2096 870
  • Ministarstvo finansija Republike Srbije – Poreska uprava