Finansijski i korporativni servisi

Usluge integracije vaših finansijskih, HR i drugih ključnih poslovnih sistema

PREGLED

Kompanije iz finansijskog, bankarskog i sektora osiguranja su pod velikim pritiskom da prilagode svoje usluge novoj generaciji korisnika, koji su uvijek na internetu i mobilnim uređajima. Da biste ostali korak ispred konkurencije neophodno je da isporučite personalizovane servise za korisnike putem više kanala i da odgovarate na zahtjeve korisnika u realnom vremenu. Ovo zahtijeva tranziciju sa nedovoljno povezanih, starih IT sistema ka novim, agilnim tehnologijama.

Comtrade System Integration razumije operativno i regulatorno okruženje u kojem funkcionišu finansijske institucije, i zato nudimo širok spektar servisa koji će vam pomoći da integrišete vaše finansijske back-office sisteme, konsolidujete podatke i ispunite zahtjeve zakonske regulative. Bilo da želite da implementirate nove mobilne i online servise, prebacite infrastrukturu „u oblak“ ili pređete na novi CRM sistem, mi ćemo obezbijediti da taj prelazak prođe bez ikakvih problema.

KAKO MOŽEMO DA VAM POMOGNEMO?

UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA (HCM)

Pružamo usluge projektovanja, implementacije i održavanja sveobuhvatnog rješenja koje će vam omogućiti efikasno upravljanje ljudskim resursima.

Studije slučaja

INFRASTRUKTURA I BEZBJEDNOST

Premjestite svoju infrastrukturu u privatni cloud, iskoristite prednosti SaaS rješenja, i obezbijedite poštovanje svih sigurnosnih standarda.

MESSAGING SERVISI

Pouzdani, sigurni i potpuno automatizovani Messaging servisi
koji vam omogućuju da lakše dođete do svojih klijenata.

Naši servisi

UPRAVLJANJE ODNOSIMA SA KLIJENTIMA (CRM)

CRM rješenja vodećih proizvođača, prilagođena potrebama vaše organizacije.

UPRAVLJANJE POSLOVANJEM (EPM)

Napredna analitika i poslovni izvještaji koji će vam obezbijediti detaljan pregled uspješnosti vaše organizacije.

UPRAVLJANJE ZAHTJEVIMA I PORAVNANJIMA

Centralizovan sistem za osiguravajuće kompanije koji omogućava efikasno upravljanje zahtjevima za naknadu štete i pratećom dokumentacijom.

DIGITALNA RJEŠENJA ZA BANKARSTVO

KLIKNITE ZA PDF
DUŠAN MILIĆEVIĆ
Executive Sales Director, Financial and Enterprise
dusan.milicevic@comtrade.com
+381 11 2096839