Javni sektor

Poboljšajte usluge koje pružate građanima kroz unaprijeđenje internih procedura

PREGLED

Comtrade System Integration sarađuje sa klijentima iz državne administracije i javnog sektora preko 10 godina, obezbjeđujući rješenja koja omogućuju bolje upravljanje dokumentacijom, transparentnije procese, unaprijeđeno poštovanje zakonske regulative i povećanje produktivnosti.

Na preko 200 uspješno završenih projekata smo stekli bogato iskustvo u radu sa javnim sektorom, potrebama klijenata iz ove oblasti, kao i tehnologijama koje preovlađuju u njihovim radnim okruženjima. Naša ponuda obuhvata širok opseg usluga koje vam mogu pomoći da pređete u kancelarijsko okruženje bez papira, brzo usvojite različite elektronske servise i osigurate poštovanje domaćih i međunarodnih propisa.

Mi smo konsultant i provjeren partner preko 50 javnih institucija u regionu i radili smo sa najuglednijim klijentima, uključujući i Javno tužilaštvo i Poresku upravu Republike Srbije.

KAKO MOŽEMO DA VAM POMOGNEMO?

DATA CENTRI

Nudimo širok spektar rješenja koja vam mogu pomoći u postizanju visoke operativne efikasnosti i lakše isporuke elektronskih servisa.

E-ARHIVE I UPRAVLJANJE PREDMETIMA

Pojednostavite svoje poslovanje prelaskom na kancelarijsko arhiviranje bez papira, uz automatsku obradu dokumenata i elektronske arhive kroz koje ćete lako pretraživati.

KONSULTANTSKE USLUGE

Naši konsultanti će vam pomoći da na pravi način optimizujete i unaprijedite vaše poslovne procese.

REŠENJA ZA REGISTRE

Obezbijedite unaprijeđen proces prijave u registre, bržu i lakšu razmjenu informacija, kao i integraciju sa relevantnim sistemima državnih institucija.

DUŠAN JOKIĆ
Executive Sales Director, Public Sector
dusan.jokic@comtrade.com
+381 11 2015 841