UPOZNAJTE NAŠE
EKSPERTE

Idealan spoj za vrhunske rezultate – iskustvo,
tehnološka ekspertiza i vodeći IT sertifikati

OSMAN MEHINAGIĆ

Technical Lead Engineer

Na trenutnoj Technical Lead Engineer poziciji Osman je zadužen za analizu, dizajn i implementaciju raznih informacionih sistema.

HARIS KOČAN

Senior System Engineer

Pre dolaska u Comtrade, Haris je stekao značajno iskustvo na pozicijama sistemskog i mrežnog administratora u javnom preduzeću “Željeznice Federacije Bosne i Hercegovine, kao i iskustvo u data centar tehnologiji tokom rada u kompaniji Verso B&H.

SRĐAN MLAĐENOVIĆ

Business Development Manager

Srđan Mlađenović je IT stručnjak sa višegodišnjim iskustvom u oblasti softver inženjeringa, analitike podataka i projekt menadžmenta.

MILE JELIĆ

Business Development Manager

Senior IT ekspert sa preko 18 godina radnog iskustva na raznim pozicijama u oblasti infrastrukture, virtuelizacije, IP telefonije, networking-a, network projekt menadžmenta i sajber bezbjednosti.

DAVOR DIMESKI

ITSM Consultant

Davor je IT stručnjak sa više od 20 godina iskustva, i preko 8 godina rada u oblastima IT Service Management-a (ITSM)/Service Desk Management-a.

ALEKSANDAR PAVLOVIĆ

Business Development Manager for Oracle Products Portfolio

Proaktivan i dinamičan IT stručnjak sa preko 20 godina iskustva. Glavne oblasti Aleksandrove ekspertize su poslovna analitika i enterprise arhitektura.

OLIVER NIKOLIĆ

Services consultant

Visokokvalifikovan IT konsultant sa preko 10 godina iskustva u dizajniranju i implementaciji kompleksnih ICT rješenja.

VLADIMIR LJUBIBRATIĆ

Deputy Delivery Director

Senior CRM stručnjak i projekt menadžer sa 15+ godina iskustva u vođenju timova i korišćenju tehnologije za unaprijeđenje poslovanja klijenata.