PUBLISHED : 4. May 2020.

Comtrade SI ponovo potvrdio prestižan status Microsoft partnera: kompanija je stekla novu kompetenciju – Microsoft Gold Security Partner

Ključ uspješnog partnerstva leži u konstantnoj inspiraciji i motivaciji da se uvijek napreduje i bude bolji nego juče. Partnerstvo Microsoft-Comtrade počelo je još davne 2001. godine, ali i skoro dvadeset godina poslije, Comtrade SI i dalje uspjeva da unaprijedi svoj prestižan status Microsoft partnera.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 31. March 2020.

ORACLE INTELLIGENT ADVISOR: BIROKRATIJA DOSTUPNA NA „KLIK“

Digitalizacijom zakona, pravilnika i drugih dokumenata javnih uprava, a zahvaljujući Oracle Intelligent Advisor (OIA) rješenju, pokazali smo da javne uprave mogu postati brze i učinkovite, a da se upiti građana mogu rješavati iz udobnosti njihovog doma.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 30. March 2020.

Doprinos Comtrade SI u podizanju nacionalne platforme sa informacijama o virusu COVID-19

Nepredvidive okolnosti u kojima se nalazimo iziskuju brza i efikasna rješenja. Stručnost i poznavanje najsavremenijih tehnologija, omogućuju našim ekspertima da pravovremeno reaguju i ponude optimalno rješenje, bez obzira na veličinu i ozbiljnost izazova.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 18. March 2020.

PKS Verto – Sistem za sigurnu isporuku dokumenata i potvrdu dospjeća

Kompanija Comtrade System Integration od danas koristi Verto – sigurnu i brzu platformu za razmjenu dokumentacije, koja zahtjeva potvrdu prijema ili potpis.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 26. February 2019.

Zlatno sponzorstvo i predavači na NetWork konferenciji

Comtrade System Integration ove godine igra ključnu ulogu kao zlatni sponzor NetWork 9 konferencije, koja se održava u Neumu, Bosni i Hercegovini, 27. marta 2019. godine.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 11. January 2019.

Comtrade System Integration postao IBM Platinum Partner

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je Comtrade System Integration postao IBM Platinum Partner i time stekao najviši nivo partnerstva sa kompanijom IBM.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 7. January 2019.

Comtrade System Integration Adriatic postao Microsoft Licensing Partner u Sloveniji

Comtrade System Integration Adriatic je danas objavio da je sa kompanijom Microsoft potpisao ugovor o partnerstvu i time postao Microsoft Licensing Solution Provider (LSP) u Sloveniji.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 19. November 2018.

COMTRADE SYSTEM INTEGRATION OBILJEŽIO POČETAK RADA U BOSNI I HERCEGOVINI

Comtrade System Integration je 14. novembra zvanično obilježio početak rada u Bosni i Hercegovini i tim povodom smo organizovali svečani prijem u sarajevskom hotelu „Novotel“. Veliki broj partnera, vendora i čelnika značajnih kompanija u Bosni i Hercegovini je prisustvovalo predstavljanju strateških partnerstava koje naša kompanija ostvaruje sa brojnim klijentima i sektorima već 25 godina.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 4. June 2018.

Comtrade ShareIT Meetup na temu marketing automatizacije

Comtrade je 31. maja organizovao novi ShareIT meetup u Beogradu, pod nazivom ‘Marketing automation (lead nurturing, multichannel campaigns, analytics)’.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 10. May 2018.

Predstavljanje Comtrade SI portfolija i ekspertize na Oracle Cloud Day 2018 u Sarajevu

Comtrade System Integration je učestvovao na Oracle Cloud Day 2018 konferenciji u Sarajevu kao Gold sponzor. Uspon cloud tehnologije stvara prike za kompanije da transformišu svoje biznis modele, steknu veću fleksibilnost i unaprede brojne poslovne procese.

PROČITAJ VIŠE