Vijesti

PUBLISHED : 26. February 2019.

Zlatno sponzorstvo i predavači na NetWork konferenciji

Comtrade System Integration ove godine igra ključnu ulogu kao zlatni sponzor NetWork 9 konferencije, koja se održava u Neumu, Bosni i Hercegovini, 27. marta 2019. godine.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 11. January 2019.

Comtrade System Integration postao IBM Platinum Partner

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je Comtrade System Integration postao IBM Platinum Partner i time stekao najviši nivo partnerstva sa kompanijom IBM.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 7. January 2019.

Comtrade System Integration Adriatic postao Microsoft Licensing Partner u Sloveniji

Comtrade System Integration Adriatic je danas objavio da je sa kompanijom Microsoft potpisao ugovor o partnerstvu i time postao Microsoft Licensing Solution Provider (LSP) u Sloveniji.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 19. November 2018.

COMTRADE SYSTEM INTEGRATION OBILJEŽIO POČETAK RADA U BOSNI I HERCEGOVINI

Comtrade System Integration je 14. novembra zvanično obilježio početak rada u Bosni i Hercegovini i tim povodom smo organizovali svečani prijem u sarajevskom hotelu „Novotel“. Veliki broj partnera, vendora i čelnika značajnih kompanija u Bosni i Hercegovini je prisustvovalo predstavljanju strateških partnerstava koje naša kompanija ostvaruje sa brojnim klijentima i sektorima već 25 godina.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 4. June 2018.

Comtrade ShareIT Meetup na temu marketing automatizacije

Comtrade je 31. maja organizovao novi ShareIT meetup u Beogradu, pod nazivom ‘Marketing automation (lead nurturing, multichannel campaigns, analytics)’.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 10. May 2018.

Predstavljanje Comtrade SI portfolija i ekspertize na Oracle Cloud Day 2018 u Sarajevu

Comtrade System Integration je učestvovao na Oracle Cloud Day 2018 konferenciji u Sarajevu kao Gold sponzor. Uspon cloud tehnologije stvara prike za kompanije da transformišu svoje biznis modele, steknu veću fleksibilnost i unaprede brojne poslovne procese.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 30. April 2018.

Fleksibilnost, sklaliranje ušteda: Predstavljanje Dell EMC VxRail rešenja

Comtrade System Integration je 23. aprila organizovao prezentacije Dell EMC VxRail rešenja, hiperkonvergentnog uređaja koji pomaže kompanijama da unaprede isporuku usluga i ključnih poslovnih aplikacija.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 26. April 2018.

Digitalna inovacija i izazovi modernog bankarstva: blockchain, Viber, GDPR regulativa, IT bezbjednost

Comtrade System Integration je i ovde godine učestvovao na Technobank-u, vodećoj bankarskoj i IT konferenciji u regionu, kao Platinum sponzor.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED :

Comtrade System Integration dobitnik priznanja Dell EMC “Partner godine“ u oblasti IT transformacije

Kompaniji Comtrade System Integration uručeno je prestižno priznanje Dell EMC “Partner godine“ za 2018, u kategoriji transformacije IT sektora u jugoistočnoj Evropi.

PROČITAJ VIŠE

PUBLISHED : 14. March 2018.

Novi alati za moderano poslovanje: Bolja organizacija, produktivnost i saradnja uz Microsoft 365

Kako poboljšati efikasnost zaposlenih na svim nivoima – od menadžmenta, preko marketinga i prodaje? Na koji način kompanije mogu da iskoriste tehnologiju da uspostave bolju timsku saradnju i maksimalno se fokusiraju na klijente?

PROČITAJ VIŠE