Vijesti

Comtrade ShareIT Meetup na temu marketing automatizacije

PUBLISHED: 4. June 2018.

Comtrade je 31. maja organizovao novi ShareIT meetup u Beogradu, pod nazivom ‘Marketing automation (lead nurturing, multichannel campaigns, analytics)’.

Teodora Aćimović, poslovni konsultant IT stručnjak sa višegodišnjim iskustvom u implementaciji, primjeni i kastomizaciji Microsoft Dynamics 365 rješenja, predstavila je Microsoft Dynamics 365 Marketing – novi modul u okviru D365 servisa.

Ovaj modul je izazvao veliko interesovanje, s obzirom da donosi funkcionalnosti koje D365 so sada nije nudio bez eksternih nadogradnji: automatizacija, kreiranje i upravljanje lidovima, multichannel kampanje i analitika. Cilj meetup-a je bio da se napravi poređenje između novog modula i eksternih nadogradnji  kao što je ClickDimensions.

Teodora je učesnike provela kroz glavne funkcionalnosti oba rješenja, kao i druge važne aspekte među kojima su korisničko iskustvo i modeli pretplate.

Konačna presuda? Oba rješenja predstavljaju dobar izbor za automatizaciju marketinga, a glavni (i najkompleksniji) zadatak kompanija je da temeljno sagledaju svoje potrebe i ciljeve, i izaberu optimalan servis za svoje marketinške inicijative.