Telekomunikacije

Vodimo vas kroz sve faze digitalne transformacije – od konsultacije, preko procjene, pa do implementacije rješenja.

PREGLED

Današnji, digitalno-osviješćeni korisnici, očekuju visok kvalitet i brzinu usluga i personalizovanu komunikaciju. Kao telekomunikacioni operater koji teži da zadovolji potrebe modernih korisnika, neophodno je da u svoje poslovanje integrišete niz novih servisa koji prevazilaze tradicionalne usluge telefoniranja i razmjene podataka.

Na osnovu višegodišnjeg iskustva u isporuci rješenja za telekomunikacione kompanije razvili smo rješenja zasnovana na tehnologijama renomiranih vendora, kao i sopstvena IP rješenja. Bilo da objedinjujete različite segmente arhitekture sistema, unaprijeđujete zastarjele sisteme ili obavljate migraciju podataka, Comtrade System Integration će raditi zajedno sa vama kako bismo vam pomogli da prevaziđete sve izazove vezane za IT infrastrukturu.

Naša rješenja koriste telekomunikacioni operatori sa preko 8 miliona pretplatnika u regionu. Standardi globalnih asocijacija telekomunikacione industrije, kao što je TM Forum, ugrađeni su u svako od naših rješenja, i time garantuju primjenu najbolje prakse tokom oblikovanja rješenja, upravljanja poslovnim procesima i obezbjeđivanja interoperabilnosti između aplikacija.

KAKO MOŽEMO DA VAM POMOGNEMO?

PRODAJA, MARKETING, ISPORUKA I KVALITET USLUGA

Pružite visoko-personalizovano korisničko iskustvo, primite i obradite narudžbine u roku od nekoliko minuta, i redukujte broj izvršilaca na prodajnim mjestima.

Studije slučaja

ENTERPRISE MENADŽMENT

Optimizujte upravljanje podacima i dokumentacijom kako biste omogućili zaposlenima da donose kvalitetne poslovne odluke potkrepljene podacima.

INTEGRACIJA

Prebacite svoju IT infrastrukturu u cloud, koristeći najbolje middleware stack tehnologije.

Studije slučaja

VLADIMIR PLEMIĆ
Executive Sales Director, Telecommunications
vladimir.plemic@comtrade.com
+381 11 2015 663