ZAŠTO COMTRADE?

01
Snažna globalna
partnerstva
Tokom proteklih 15 godina izgradili smo dugoročna partnerstva sa vodećim globalnim tehnološkim kompanijama.
02
Vodeći profesionalni
sertifikati
Naši inženjeri i menadžeri projekata su sertifikovani prema najnovijim industrijskim standardima i konstantno unaprijeđuju svoja znanja kroz obuke i programe sertifikacije.
03
Istraživački
duh
Pokreću nas inovacije i ponosni smo na mnoge pionirske poduhvate koji su sastavni dio istorije naše kompanije.
04
Dokazane
metodologije
Koristimo najnovije pouzdane metodologije – Agile, Scrum, PMI – za vođenje projekata i garanciju kvaliteta.
05
Value-added
rješenja
Mi koristimo vodeće platforme, proizvode i alate na osnovu kojih gradimo i isporučujemo rješenja prilagođena potrebama naših klijenata.
06
Konkurentne
cijene
Snažne veze sa najvećim proizvođačima rješenja nam omogućuju da ponudimo najbolju cijenu na tržištu za mnoge od proizvoda iz naše ponude.
07
Znanje
i iskustvo
Kroz godine iskustva i hiljade sati provedenih na projektima različitog obima, stekli smo znanje i vještine koji nas čine jednim od vodećih sistem-integratora u regionu.
08
Garantovani kvalitet
usluga
Naš tim radi u tri smjene kako bi se pobrinuo da infrastruktura naših klijenata radi 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji.
09
Praktično
iskustvo
Mnoga od implementiranih rješenja smo instalirali u našoj kompaniji i testirali ih prije nego što smo ih primijenili kod klijenata.
10
Poznavanje
trendova
Naše poznavanje trendova u raznim industrijama dolazi iz uspješnog rada sa brojnim klijentima iz različitih oblasti i uspješnog rješavanja njihovih IT izazova.
11
Stabilni
timovi
Naši zaposleni ostaju dugo u našoj kompaniji. To nam omogućava da formiramo jake, stabilne, visoko efikasne timove na koje klijenti uvijek mogu da računaju i da znaju da će uvijek isporučiti vrhunsku uslugu.
12
Raznovrstan
portfolio
Mi radimo sa vama na projektima najrazličitijih obima i prilagođavamo našu ponudu vašim rastućim potrebama, pružajući sve tipove usluga, od jednokratnih projekata integracije do tekućeg održavanja vaše infrastrukture.
13
Visok nivo
povjerenja klijenata
Ponosni smo na veliki broj zadovoljnih klijenata koji bi nas uvijek rado preporučili i ponovo radili sa nama.
14
Partner
od povjerenja
Radimo sa nekim od najvećih i najuglednijih organizacija i institucija u regionu koje posluju u različitim sektorima, od telekomunikacionih operatora i finansijskih institucija pa do zdravstvenih ustanova.
15
Uvijek
isporučujemo
Nikada ne ostavljamo stvari nedovršenim, već radimo sa klijentima od početka do kraja. Svaki od naših projekata uvijek stigne do kraja.