Zašto Comtrade?

01
Snažna globalna
partnerstva

Tokom proteklih 15 godina izgradili smo dugoročna partnerstva sa vodećim globalnim tehnološkim kompanijama.

02
Vodeći profesionalni
sertifikati

Naši inženjeri i menadžeri projekata su sertifikovani prema najnovijim industrijskim standardima i konstantno unapređuju svoja znanja kroz obuke i programe sertifikacije.

03
Istraživački
duh

Pokreću nas inovacije i ponosni smo na mnoge pionirske poduhvate koji su sastavni deo istorije naše kompanije.

04
Dokazane
metodologije

Koristimo najnovije pouzdane metodologije – Agile, Scrum, PMI – za vođenje projekata i garanciju kvaliteta.

05
Value-added
rešenja

Mi koristimo vodeće platforme, proizvode i alate na osnovu kojih gradimo i isporučujemo rešenja prilagođena potrebama naših klijenata.

06
Konkurentne
cene

Snažne veze sa najvećim proizvođačima rešenja nam omogućuju da ponudimo najbolju cenu na tržištu za mnoge od proizvoda iz naše ponude.

07
Znanje
i iskustvo

Kroz godine iskustva i hiljade sati provedenih na projektima različitog obima, stekli smo znanje i veštine koji nas čine jednim od vodećih sistem-integratora u regionu.

08
Garantovani kvalitet
usluga

Naš tim radi u tri smene kako bi se pobrinuo da infrastruktura naših klijenata radi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

09
Praktično
iskustvo

Mnoga od implementiranih rešenja smo instalirali u našoj kompaniji i testirali ih pre nego što smo ih primenili kod klijenata.

10
Poznavanje
trendova

Naše poznavanje trendova u raznim industrijama dolazi iz uspešnog rada sa brojnim klijentima iz različitih oblasti i uspešnog rešavanja njihovih IT izazova.

11
Stabilni
timovi

Naši zaposleni ostaju dugo u našoj kompaniji. To nam omogućava da formiramo jake, stabilne, visoko efikasne timove na koje klijenti uvek mogu da računaju i da znaju da će uvek isporučiti vrhunsku uslugu.

12
Raznovrstan
portfolio

Mi radimo sa vama na projektima najrazličitijih obima i prilagođavamo našu ponudu vašim rastućim potrebama, pružajući sve tipove usluga, od jednokratnih projekata integracije do tekućeg održavanja vaše infrastrukture.

13
Visok nivo
poverenja klijenata

Ponosni smo na veliki broj zadovoljnih klijenata koji bi nas uvek rado preporučili i ponovo radili sa nama.

14
Partner
od poverenja

Radimo sa nekim od najvećih i najuglednijih organizacija i institucija u regionu koje posluju u različitim sektorima, od telekomunikacionih operatora i finansijskih institucija pa do zdravstvenih ustanova.

15
Uvek
isporučujemo

Nikada ne ostavljamo stvari nedovršenim, već radimo sa klijentima od početka do kraja. Svaki od naših projekata uvek stigne do kraja.